Arbejder for bestyrelser

Når der mangler noget

Niels kom en dag og fortalte at han havde sat sin lejlighed til salg.

Jeg vidste øjeblikkeligt at det ville komme til at koste foreningen penge, og mig en del ekstra arbejde. Niels er en gudsbenådet forhandler, han kender alle trick håndværkere har, og han betaler ikke fuld pris for ret meget. Uheldigvis bestemmer vi ikke hvem det er der flytter ind i vores forening, og selv om Niels var flink til at sælge til nogle fornuftige mennesker, mangler han stadig.

En bestyrelse i en boligforening, vil altid være et øjebliksbillede, og det er man nødt til at forholde sig til. Jeg har fundet nogen der kan alle håndværkertrickene, og jeg har også fundet nogen der er lige så gode hesteprangere som Niels, men de bor her ikke, og jeg mødes ikke med dem hver 14. dag i bestyrelseslokalet.

Ved at være bevidst om hvilke ressourcer bestyrelsen har netop nu, kan I bruge til at sammensætte bestyrelsen bedre fremover, eller ved at lade bestyrelsen gøre sig bedre indenfor det der mangler. De bliver nok ikke bygningsingeniører, advokater, eller økonomer i løbet af et par uger, men de kan komme langt, hvis de kaster sig over emnerne.

I Bestyr skaber vi kontakten imellem bestyrelsesmedlemmer, og du kan leje et dygtigt bestyrelsesmedlem i et par dage, eller som “skyggeprojektleder” i en længere periode, fortæl hvad du går og mangler kompetencer til, og vi finder en der netop er blevet færdig med et projekt der ligner jeres, I kan bruge til at hjælpe jer over de værste knaster.