Arbejder for bestyrelser

Services

Vi synes bestyrelser arbejder for meget.

Det går ud over foreningerne, at bestyrelserne ikke har tid nok. Vores services drejer sig om understøtte de projekter der er tidskrævende, men som kan give en økonomisk besparelse. For foreninger med eksempelvis 40 boliger vil vi i gennemsnit kunne spare dem for 200-300.000 kroner om året. Vi har fire projekter, der kan spare jer for en del penge, og da vi udfører størstedelen af arbejdet, er det nemt at komme i gang med:

Gennemgang af foreningens økonomi, og sammenligning med andre foreningers priser – det giver bestyrelsen en handlingsplan, ikke en karakterbog

Sparerunde – bygger på ovenstående gennemgang, og understøtter bestyrelsens arbejde med at nedbringe omkostninger. 

Større leverandørskift – tre faser, der er beskrevet på siden “10 vigtige punkter ved valg af ny administrator

Hjælp til overgang fra passiv budgettering til aktiv budgettering – bedre økonomistyring tager udgangspunkt i god budgettering. Vi hjælper jer med at få det hele sat op.

Når der er styr på projekterne, kan vi hjælpe jer til at sørge for at holde tingene på sporet.

Vi har gode pædagogiske evner, og kan formidle økonomiske problemstillinger i klart sprog, hvis I har behov for hjælp til at forklare det på en generalforsamling

Kort fortalt, så ved vi at der hvert år forsvinder et trecifret millionbeløb imellem fingrene på bestyrelserne i danske andelsforeninger. Vi kan hjælpe jer til at finde ud af hvor jeres siver ud. Når vi har fundet ud af hvor meget vi kan spare jer for, lægger vi sammen en plan for at få stoppet hullerne. De store skal stoppes med det samme, mindre huller kan stoppes, når der bliver tid. For de fleste foreninger er hullerne så store, at det kan betale for vores arbejde i løbet af få måneder. Når hullerne er stoppet, kan vi hjælpe jer med at få den løbende økonomistyring til at køre, så I slipper for at penge forsvinder mellem fingrene på jer fremover.