Arbejder for bestyrelser

Start her!

Bestyr er skabt for at gøre dit bestyrelsesliv lettere.

Forestil dig et bestyrelsesliv, hvor du blot skal læne dig tilbage, og glæde dig over hvordan tingene blot kører ad sig selv.

Det er vores drøm for dig, og i løbet af de næste par år vil vi udvikle de services og de produkter, der kan det.

For de fleste foreninger kan vi gøre det ganske gratis, ved at skære lidt af fedtet, og størstedelen af foreningerne har opbygget væsentlige fedtdepoter igennem tiderne.

– Først skaber vi et øjebliksbillede, finder ud af hvor pengene siver ud, og får lagt en plan for i hvilken rækkefølge vi kan få stoppet hullerne.

– Dernæst kan vi hjælpe jer med at forhandle med leverandører, eller I kan selv gøre det –  det vigtigste er at det sker.

– Og til sidst kan vi sørge for at løbende forbedrer jeres forening, vi vil forenkle jeres møder ved at levere beslutningsoplæg og statusrapporter der er til at forstå. Den del kan I også gøre selv, men med mindre I er garvede økonomifolk vil det være hurtigere at vi hjælper jer i gang.

I ved bedre end vi gør, hvor det er I mener skoen den trykker. Kontakt Karsten Stryger på telefon 2840 2357 for at sætte et møde op

Hvis du ikke er helt klar til at mødes endnu, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende vil komme med gode råd til at gøre dit bestyrelsesliv lidt lettere.